Archiv článků

ROZVOZY DOPRAVA ZDARMA :-)

Po celý rok 2024 jsou rozvozy naším autem, při splnění podmínek objednávky ( minimální výše) Z D A R M A   - pro všechny trasy Při zadání dopravy klikněte na rozvoz Akce 2024 * netýká se dopravy PPL, Zásilkovna.
Celý článek

Zvýšení cen u ROZVOZU

Vážen zákazníci, z důvodu zvýšení cen PHM jsme nuceni upravit ceny u našich rozvozů. Trasa A  99,- kč (Ostrava, Hlučín) Trasa B 149,- kč ( Frýdek-Místek, Bohumín, Karviná, Havířov, Studénka, Klimkovice, Opava, Krnov) Děkujeme za pochopení 
Celý článek

OSOBNÍ ODBĚR

Vážení zákazníci, z důvodu kapacity mrazáků Vás prosíme, abyste si své objednávky vyzvedli do 2 dnů od obdržení potvrzující SMS o vychystání. Děkujeme.
Celý článek

ZMĚNA CEN U DOPRAVY A ROZVOZU

Vážení zákazníci, z důvodu zdražení nafty a dopravy spedičních služeb jsme byli nuceni upravit ceny u zásilek PPL. Také je upravena cena u rozvozu a u trasy B (mimo Ostravu) se cena minimální objednávky zvyšuje na 1000,- kč Děkujeme za pochopení 
Celý článek

ROZVOZY KAŽDÝ ČTVRTEK - POZOR UZÁVĚRKA VE STŘEDU DO 14 HODIN!

Uzávěrka objednávek je vždy den předem, ve středu do 14 hodin. Objednávky, které přijdou později nemůžeme bohužel na další den vychystat a zaručit jejich doručení a automaticky budou zařazeny do rozvozu na další týden. Děkujeme za pochopení. Rozvozy realizujeme každý čtvrtek na všech trasách.
Celý článek